14 Ağustos 2013 Çarşamba

Alamanya'da genel secim yaklasirken Merkel versus Tayyoş diyoruz

Tayyoşu bilirsiniz. Türkiye'de secim yaklasinca ekranlarda her saniye yer alir. Her saniye, her kanalda "BIZZZ IYIIIII BILIRIIIIIIZZZZZZZZZZ!!!" "BUNLAAAAARRRRRR İŞİYORLARRR SIÇIYORLARRRR HER TÜRLÜ CUKKALEY YAPIYORLARRRRRR" diye höykürürken görüyoruz. Televizyonu "Lanet gitsin!" diyip kapatsak, bu sefer de sokakta pesimizi birakmiyordu. Hic unutmam yakin arkadasim K. beni Bursa sehreküstündeki metrodan cikmadan önce "Bak sana ne gösterecegim" diyip, yaklasik 20 katli binalarin bulundugu taraftan yürüyen merdivene götürdü beni ve merdivende yavasca yukariya cikarken Tayyo'nun sureti Misir'daki Sfenskler gibi yüzüme carpmaya baslamisti. Bir bütün binayi Tayyo ile kaplamislardi! Yanindaki diger binayi da Barınç'ın pislik gülüşü ele geçirmişti. Mide bulantısıyla Tuna Nehri'nden dikine Ingolstadt yapasım gelmişti. Ama Arap Şükrü teselli etti beni..

Tayyo'yu seçmemek mümkün mü? 2023, 2071, 2123, bu adamdan kaçış yok, çağlar boyunca Tayyo devam edecek, ta ki herkes badem bıyıklı olana dek. Uzaya çıksak orda komple gezegenin uydusunu Tayyo ile kaplarlar, güneşi de yansıtırlar uyduya. 

Simdi size iki resim sunacagim aradaki domohrosi farkini bulun. 

Isteeee Rize Tayyoya hazir!!! 


Istee Schwäbisch Gmünd Merkel'e hazir!! 




Lütfen bana artik Türkiye'de demokrasiden bahsetmeyin, her defasinda gülesim geliyor asödkfaödlkf random gülerim ve moonwalk yaparak uzaklasirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder